Llámanos +34 933 846 438 · info@firadenadalportvell.com

Concepte

El Port de Barcelona acollirà la Fira de Nadal 2020. Un punt de trobada nadalenc on les famílies trobaran activitats, balls, música i noves experiències amb els petits de la casa.
La fira ofereix gran varietat d’activitats, entre les que hi haurà 30-40 espectacles gratuïts a l’escenari, vinculats a les entitats i associacions de l’entorn del Port Vell. La gran roda de fira (Nòria) de 65 metres d’alçada, el pessebre sobre de l’aigua i la il·luminació, formaran part de les activitats i l’espectacle continuat. La Fira, ubicada al Moll de la Fusta, ocuparà uns 10.000 metres quadrats, des del Portal de la Pau fins la Via Laietana.

Ubicació

La ubicació en el centre de Barcelona del Port Vell fan que sigui l’escenari perfecte per a acollir amb gran èxit la Fira de Nadal de 2019. El Port Vell és un espai emblemàtic de referència per als barcelonins i els visitants.

Zona degustació

En una de les zones de la mateixa Fira de Nadal, posarem una àrea de descans, on el visitant podrà asseure’s i prendre’s una beguda, com una tassa de xocolata calenta gaudint de la Fira amb la seva família i amics. Disposarem de dos conjunts de sofàs exteriors i taules altes per a degustacions.

Activitats i espectacles

Al llarg dels 30 dies tindran lloc espectacles i activitats on els veïns del barri podran participar activament. Volem que la fira sigui un punt de trobada i d’unió entre diferents entitats i escoles del barri.

Zona d’activitat infantil

La fira es complementarà amb una zona d’oci familiar que inclourà un
carrusel vintage decorat amb detalls nadalencs que donaran un ambient festiu.
També hi haurà altres activitats com a tallers infantils i familiars.

Atraccions Joan de Borbó

Al Passeig Joan de Borbó trobaràs gran varietat d’atraccions per gaudir amb la família.